Website ontwerp

Vacaturewebsite voor de kappersbranche en schoonheidsbranche.Zelf beheren

Het ontwikkelen van uw website uitbesteden en daarna zelf de teksten aanpassen? Dat is precies wat ik voor u kan realiseren. Ik ontwikkel websites met het gebruiksvriendelijke WordPress Content Management Systeem. Daarmee is het eenvoudig zelf je website bij te houden of aan te passen. Met de wysiwyg-methode (What You See Is What You Get) zie je precies wat je doet!

Zoekmachines

De WordPress websites zijn zodanig geprogrammeerd dat ze door zoekmachines zoals Google makkelijk te lezen zijn. Daarnaast installeer ik altijd een plugin die helpt bij het schrijven van zoekmachine-vriendelijke teksten.

Responsive websites

De websites die ik ontwikkel zijn responsive. Dat betekent dat ze zich aanpassen aan het apparaat waarmee ze bekeken worden. De website wordt op zowel een smartphone, tablet als desktop altijd perfect weergegeven.
Deze responsive websites worden ook veel beter in Google geïndexeerd, in tegenstelling tot oude html-websites, die een stuk lager scoren in de zoekresultaten.

Neem vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken.

Logo ontwerp

Voor het ontwerpen van uw logo of social media headers hebben wij grafisch designer Melvin in huis. Via ons contactformulier kunt u een offerte opvragen.